The Queen of Hearts 2015

The Queen of Hearts 2015 järjestetään lauantaina 14.2.2015 Helsingissä The Tiger -yökerhossa.Tapahtuman lavalla tullaan tälläkin kertaa näkemään upeita kansainvälisiä naisia ja värikkäitä kulttuuriesityksiä eri puolilta maailmaa. Tule mukaan kannustamaan omaa suosikkiasi!
 
 
 
The Queen of Hearts 2015
Lauantai 14.2.2015, klo 19.00-22.00
The Tiger (Urho Kekkosen katu 1, Helsinki) 
Liput 8€*
K-18

Juhlista ystävänpäivää, nauti värikkäästi show'sta ja äänestä suosikkiasi The Tiger -yökerhossa, Helsingin kattojen yllä! Kilpailun jälkeen ilta jatkuuklubihittien ja hauskanpidon merkeissä.

Finalistit 2015

Jälleen kerran kaikki kymmenen finalistia edustavat Suomen upeita kansainvälisiä naisia - ja ovat kauniita sekä sisältä että ulkoapäin.

♥ Ksenia Atlaskina, Venäjä
♥ Eniolaoluwa Adekunle Sokoya, Nigeria
♥ Mimosa Sukanen, Suomi
♥ Nadya Söderholm, Indonesia
♥ Aleksandra Mackevica, Latvia
♥ Sabina Dhaugoda, Nepal
♥ Linh Nguyen Tran Nhat, Vietnam
♥ Elizabeth Tugaine, Uganda
♥ Ekaterina Vasina, Venäjä
♥ Ebony F. Johnson, Bahama

Lavalla myös

♥ Royal Bollywood Dancers 
♥ Ebunoluwa Kivinen
♥ Shezzy Brown

Lipunmyynti

Lippuja voi ostaa ennakkoon ja ovelta. Ennakkolippuja on myynnissä Kukka-Bukett -kukkakaupassa Kampin ostoskerroksen pohjakerroksessa, Lidliä vastapäätä. Ennakkoliput vain käteisellä.

Huomaathan, että The Queen of Hearts -lipulla pääset sisään The Tigeriin klo 22.00 asti. Lipulla voit toki jatkaa iltaa myös sen jälkeen, kun yökerhon normaali toiminta alkaa. Jos saavut paikalla klo 22.00 jälkeen, sisäänpääsymaksu määräytyy The Tigeriin normaalin hinnoittelun (10€) mukaan.  

Lue lisää
 
 
 
 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 

 

 
 © The Queen of Hearts / POWWE'R ry - Proud of Who We Are, Y-tunnus 1935722-9