The Queen of Hearts - kehityshanke

The Queen of Hearts Development Initiative on projektin alaisuudessa toteutettava kehityshanke. Joka vuosi kilpailun voittaja valitsee kohteen, jonka puolesta hän haluaa kamppanjoida.
 
Sydänten kuningatar hyväntekijänä

The Queen of Hearts -voittaja saa valita avustuskohteensa vapaasti. Vuoden ajan hän toimii projektin keulakuvana ja suunnittelee sen puitteissa järjestettävää toimintaa yhdessä POWWE'R ry:n kanssa.
 
Projekti voidaan toteuttaa kotimaassa tai kansainvälisenä yhteistyönä. Kyseessä voi olla esimerkiksi kehitysyhteistyöhanke, kansainvälisyyskasvatusprojekti tai johonkin ajankohtaiseen teemaan liittyvä tiedotuskampanja. 
 
Kehityshankkeen avulla voittaja saa arvokasta kokemusta projektien suunnittelusta ja hallinnoimisesta. Tavoitteena onkin, että voittaja voisi jatkossa hyödyntää oppimiaan taitoja omassa elämässään ja osallistua aktiivisesti yhteiskunnalliseen toimintaa.
Vuoden 2009 kehityshankkeen tavoitteena oli kehittää Tansanian Dar es Salaamissa toimivan Hiari Orphanage Centre -orpokodin toimintaa. Keräsimme rahaa lasten sänkyihin ja hyttysverkkoihin, joiden avulla voidaan ehkäistä malarian leviämistä. Heinäkuussa 2010 Mirfat matkusti Tansaniaan toimittamaan Hiarin lapsille kampanjan tuotoilla hankitut sängyt, patjat, lakanat ja hyttysverkot.
 
Vuonna 2010 Sydänten kuningatar Lisa vierailu Umojan nuorisokeskuksessa Arushassa tutustumassa keskuksen toimintaan ja suunnittelemassa tulevaa yhteistyötä. Opiskelijoiden koulumaksujen kattamisen lisäksi lahjoitimme pitkäaikaisen yhteistyökumppanimme Cime Beauty Housen tuella uudet koulureput yhteensä 30 nuorelle.
 
Vuonna 2012 Sydänten kuningatar Annie valitsi hyväntekeväisyyskohteekseen Malawissa toimivan Fountain of Life -järjestön. Järjestön tavoitteena on lisätä tietoisuutta naisten ja tyttöjen kohtaamasta väkivallasta sekä tarjota tukea ja neuvontaa raiskauksen uhreille.
 
 
 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 

 

 
 © The Queen of Hearts / POWWE'R ry - Proud of Who We Are, Y-tunnus 1935722-9