Fountain of Life, Malawi

Vuonna 2012 Sydänten kuningatar Annie valitsi hyväntekeväisyyskohteekseen Malawissa toimivan Fountain of Life -järjestön. Järjestön tavoitteena on lisätä tietoisuutta naisten ja tyttöjen kohtaamasta väkivallasta sekä tarjota tukea ja neuvontaa raiskauksen uhreille.
 
Ennen kuin Annie muutti Suomeen, hän työskenteli vapaaehtoisena Fountain of Life -järjestössä. Hän vieraili paikallisessa sairaalassa kerran viikossa ja tapasi 2-14 -vuotiaita tyttöjä, jotka olivat joutuneet raiskauksen uhreiksi. Voitettuaan The Queen of Hearts -kilpailun Annielle oli selvää, että hän haluaa kampanjoida hankkeen puolesta.
 
Malawissa raiskausta pidetään häpeällisenä asiana, josta ei voida puhua ääneen. Fountain of Life pyrkikiin toiminnallaan rikkomaan seksuaaliseen väkivaltaan liittyvät häpeän kierteen ja hiljaisuuden, jotta uhrit voivat kertoa kokemuksestaan, saada apua ja siten parantua niin fyysisistä kuin henkisistäkin traumoistaan. Valitettavasti Malawissa monet HIV-tartunnan saaneet uskovat parantuvansa sairaudesta harrastamalla seksiä lapsen kanssa.Tästä johtuen monet nuoret tytöt saavat raiskauksen seurauksena myös HIV-tartunnan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 

 

 
 © The Queen of Hearts / POWWE'R ry - Proud of Who We Are, Y-tunnus 1935722-9